Pyszne ciastka z lodami z lat 50-tych

Pyszne ciastka z lodami z lat 50-tych
Pyszne lody z rożkami z lat 50. mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kakao do pieczenia, plastikowe słomki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasta Z Rożkiem Lodowym, Lody cone Cake, oraz Lody Cone Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść stożki pionowo w średnich kubkach muffin, 2 1 / 2x1 1/4 cali lub prostokątnej patelni, 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier, słodowane mleko w proszku, kakao, sodę oczyszczoną i sól. Ubić olej, ocet i wanilię wire trzepaczką. Wymieszać mieszaninę oleju i wody do mieszaniny mąki o 1 minutę lub do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze SłoduBita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze Słodu
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać ciasto do stożków, wypełniając każdy do około 1 cala od góry.
5
Piec około 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Usuń stożki z kubków muffin do stojaka z drutu; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
7
Każde ciasto wyłożyć niewielką gałką lodów; zamrozić, aż będzie gotowe do podania, ale nie dłużej niż 1 godzinę. Tuż przed podaniem pokrój słomki na pół i włóż do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
8
Udekorować każdą dolną bitą polewą; top z wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn