Pyszne ciastka z lodami z lat 50-tych

Pyszne ciastka z lodami z lat 50-tych
Pyszne lody z rożkami z lat 50. mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kakao do pieczenia, plastikowe słomki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasta Z Rożkiem Lodowym, Lody cone Cake, oraz Lody Cone Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść stożki pionowo w średnich kubkach muffin, 2 1 / 2x1 1/4 cali lub prostokątnej patelni, 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier, słodowane mleko w proszku, kakao, sodę oczyszczoną i sól. Ubić olej, ocet i wanilię wire trzepaczką. Wymieszać mieszaninę oleju i wody do mieszaniny mąki o 1 minutę lub do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze SłoduBita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze Słodu
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Wlać ciasto do stożków, wypełniając każdy do około 1 cala od góry.
5
Piec około 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Usuń stożki z kubków muffin do stojaka z drutu; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
7
Każde ciasto wyłożyć niewielką gałką lodów; zamrozić, aż będzie gotowe do podania, ale nie dłużej niż 1 godzinę. Tuż przed podaniem pokrój słomki na pół i włóż do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
8
Udekorować każdą dolną bitą polewą; top z wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn