Puszysty Malinowy Budyń Z Tapioki
Puszysty malinowy Pudding z tapioki może być tylko deserem, którego szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, mleko, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Puszysty Krem Z Tapioki, Pudding Z Tapioki, oraz Surowy Budyń "Tapioka" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajko i mleko ubić w średnim rondlu trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z cukrem i tapioką.
Doprowadzić do pełnego walcowania wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią.
Umieścić folię bezpośrednio na powierzchni budyniu.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do ostygnięcia. (Budyń gęstnieje w miarę stygnięcia.) Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Dodać dżem; lekko wymieszać, aby zawirować.