Puszyste Ciasto Limonkowe
Puszyste Key Lime Pie może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 131 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, ubitej polewy, skondensowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w małej misce wymieszaj okruchy krakersów graham, masło i cukier. Naciśnij w dolnej i górnej stronie 9-calowej szklanej płyty pie.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru; ostudzić.
W dużej misce, beat mleka i soku z limonki z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i zagęszczony. Złożyć ubitą polewą. Łyżka do ostudzonego ciasta.
Przykryć i przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do zestawu. Przechowywać w lodówce.