Puree ziemniaczane z maślanką i koperkiem

Puree ziemniaczane z maślanką i koperkiem
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Puree ziemniaczane z maślanką i koperkiem może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ziemniaki russet, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Koperek Puree Ziemniaczane, Maślanka Puree Ziemniaczane, oraz Maślanka Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, połączyć ziemniaki, 1 łyżeczka soli i wystarczająco zimnej wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Obniżyć ogień, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu i gotować do przetargu widelec, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Odcedzić ziemniaki i wrócić do patelni. Potrząśnij patelnią na średnim ogniu przez około minutę, aby wysuszyć ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieś ziemniaki do młyna spożywczego, ricer lub miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Rozgnieść ziemniaki przez młyn żywności, ricer, lub ręcznie na patelni. Wymieszać z niskotłuszczowym mlekiem, maślanką i koperkiem rozgrzanym na średnim ogniu. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Procent Mleka1 Procent Mleka
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn