Puree ziemniaczane z cebulą i kapustą
Puree-placki ziemniaczane z cebulą i kapustą to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, cebuli, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Puree ziemniaczane z cebulą i kapustą, Kremowe puree ziemniaczane z szałwią i kapustą, oraz Smoky Kale and Potato cake and Red Kale surówka z szybko marynowanymi jabłkami.
Instrukcje
Zagotować wodę w holenderskim piekarniku; dodać jarmuż. Przykryć i gotować na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Usuń jarmuż łyżką szczelinową, zachowując płyn do gotowania. Kapustę posiekać i odstawić na bok.
Dodać ziemniaki do gotującego się płynu na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub do przetargu.
Odcedzić; ziemniaki częściowo rozgnieść. Wymieszać jarmuż i 1/4 łyżeczki soli.
Rozgrzać olej i masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1/2 łyżeczki soli, pokrojoną w kostkę cebulę i posiekaną szałwię. Gotować 13 minut lub aż rumiane.
Połącz mieszaninę ziemniaków, mieszankę cebuli, zieloną cebulę i pieprz.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Podzielić mieszaninę ziemniaków na 8 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieścić paszteciki na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut.
Paszteciki Broil przez 5 minut lub aż rumiane.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami szałwii.