Puree ziemniaczane Supreme to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, zieloną cebulę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Supreme Puree Ziemniaczane, Puree Ziemniaczane Supreme, oraz Puree Ziemniaczane Supreme dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Drenaż.
3
W dużej misce rozgnieść ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Dodać serek śmietankowy, masło i śmietanę; ubić do wymieszania. Wymieszać z zielonym pieprzem, cebulą, pimientos, sól i pieprz. Wymieszać 1/3 szklanki sera cheddar i 1/3 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kraft® Ostry Ser Cheddar
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego