Puree Ziemniaczane-Odchudzane

Puree Ziemniaczane-Odchudzane
Puree ziemniaczane-odchudzone może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pieprz, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Odchudzone Ziemniaki Zapiekane, Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, oraz Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe.

Instrukcje

1
W dużym rondlu przykryj ziemniaki zimną wodą i dodaj 1 łyżeczkę soli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie obniżyć ogień, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu. Gotować do przetargu widłowego, o 30 do 60 protokół w zależności od wielkości ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odcedzić ziemniaki i odstawić na patelnię. Obracaj patelnię na średnim ogniu, aż Skórki wyschną, około 1 minuty. Ziemniaki pokroić w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Włóż połówki do ricercika i wciśnij ziemniaki przez ricercik do miski. Miąższ powinien łatwo przechodzić przez otwory, a Skórki pozostają w garnku. Wyrzucić skórę i powtórzyć z pozostałymi ziemniakami. (Alternatywnie, obrać ugotowane ziemniaki i przełożyć przez młyn spożywczy lub zacieru z ręcznym masherem ziemniaczanym.) Masło natychmiast wymieszać z ciepłymi ziemniakami, następnie dodać maślankę i dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W międzyczasie podgrzać mleko w małym rondlu, aż do gotowania na parze, ale nie wrzenia. Powoli mieszaj mleko do mieszanki ziemniaczanej. Doprawić pozostałą 1 łyżeczką soli i pieprzu, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Przełożyć do miski lub ogrzać w przykrytej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
W przypadku puree czosnkowego: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. pokrój wierzch z 2 główek czosnku, włóż do małego naczynia do pieczenia i skropić oliwą z oliwek. Przykryj folią i piecz, aż goździki będą bardzo miękkie i opalone, około 1 godziny. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, wycisnąć główki czosnku, aby wyskoczyć z goździkami. Zmiażdżyć goździki nożem lub przełożyć przez ricer i dodać do puree ziemniaczanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn