Puree Ziemniaczane
Puree ziemniaczane ciasta może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz pieprz, sos pieprzowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Puree Ziemniaczane, Puree Ziemniaczane, oraz Chrupiące Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości.
Zdjąć z ognia. W dużej misce lekko ubić jedno jajko.
Dodaj cebulę, ziemniaki, mąkę, sól, pieprz i ostry sos paprykowy w razie potrzeby.
Kształt na cztery do sześciu pasztecików; miejsce na wysmarowanej blasze do pieczenia. Lekko ubić Pozostałe jajko; wymieszać z wodą.
Posmaruj placki ziemniaczane.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub aż do ogrzania.