Puree z pasternaku, ziemniaków i rzepy

Puree z pasternaku, ziemniaków i rzepy
Pasternak, ziemniaki i rzepa Puree może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 81 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, pasternak, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Purée Z Pasternaku, Ziemniaków I Rzepy, Kremowy Purée Z Rzepy I Ziemniaków, oraz Puree Ziemniaczano-Pasternakowe.

Instrukcje

1
Roztopić 3 łyżki masła z olejem w duż. na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Dodaj cebulę; sauté untilsoft, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodaj pasternak, ziemniaki i rzepy; wymieszać 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
RzepaRzepa
4
Dodaj czosnek; mieszaj1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować na wolnym ogniu do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
6
Używając łyżki szczelinowej, przenieś warzywa do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wlać bulion do gotowania wmall bowl; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodajemy sernik śmietanowo-warzywny. Za pomocą miksera elektrycznego, beatvegetables do gładkiego puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
9
Dodaj 2 łyżki mieszanki masła i oleju z wierzchu do warzyw. Wymieszać 2 łyżki koperku.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
KoperKoper
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Masło 11 x 7 x 2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
11
Przełożyć puree na przygotowane danie. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
12
Roztopić 3 łyżki masła w małychskillet na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
13
Dodaj panko i Stir do złotego brązu, o 2 minutes.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Chłodzi i przechowuje hermetycznie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
14
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Posypać mieszanką panko na puree warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
16
Piec, aż top jestbrown, około 15 minut (25 minut ifchilled).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Posypać 2 łyżkami koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn