Puree z pasternaku z Podsmażonymi krewetkami i estragonem

Puree z pasternaku z Podsmażonymi krewetkami i estragonem
Puree z pasternaku z Podsmażonymi krewetkami i estragonem to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Jeśli masz kliny cytryny, estragon, pieprz i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Puree z marchwi i pasternaku ze świeżym estragonem, Purée Pasternakowe Z Podsmażonymi Liśćmi Brukselki, oraz Pyłek kopru włoskiego smażony filet z pstrąga na pasternaku i puree z jabłek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu przykryć pasternak mlekiem i wodą, dodać szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż pasternak będzie miękki, około 10 minut; odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Pasternak i zarezerwowany płyn przełożyć do robota kuchennego i puree. Przecier wrzucić do rondla, doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Na dużej patelni, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj krewetki, sezon z solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż krewetki są różowe i po prostu białe w całym, o 3 protokół. Wymieszać z estragonem. Łyżka pasternak puree na talerzach, top z krewetek i skropić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn