Puree Yucca z czosnkiem

Puree Yucca z czosnkiem

Instrukcje

1
Pokrój yuca na kawałki o grubości 3 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
2
Gotować yuca w osolonej wodzie na pokrycie przez 2 cale do miękkości i zaczyna się rozpadać, 50 minut do 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
3
Odcedzić i przenieść do deski do krojenia. Ostrożnie połowę gorących kawałków yuca wzdłuż i usunąć cienkie rdzenie drzewne. Powrót yuca do garnka z 1 3/4 szklanki mleka, czosnek, sok, i sól. Grubo rozgnieść yuca, dodając dodatkowe mleko w razie potrzeby, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
ManiokManiok
4
Drain and transfer to a cutting board. Carefully halve hot yuca pieces lengthwise and remove thin woody cores. Return yuca to pot with 1 3/4 cups milk, garlic, juice, and salt. Coarsely mash yuca, adding additional milk if desired, and serve immediately.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
ManiokManiok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn