Punch Pisco

Punch Pisco
Pisco Punch może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 551 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na $3.3 za porcję, dostajesz napój, który serwuje 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kliny ananasowe, pisco, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Punch Pisco, Punch Pisco, oraz Pisco Punch Yusho.

Instrukcje

1
Połącz pisco, Syrop z gumy ananasowej i sok z cytryny w pojemniku 2-quart. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, około 3 godzin.Przed podaniem wymieszać, aby odtworzyć mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
2
Podawać na lodzie i udekorować klinem ananasowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn