Pumpkin Spice Frosted Snack Bars
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Pumpkin Spice Frosted Snack Bars może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 241 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 86 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Mieszanka Spice Cake mix, Dynia, philadelphia cream cheese, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pumpkin Spice Frosted Snack Bars, Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, oraz Pumpkin Spice Frosted Cookie Cake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Beat pierwsze 4 składniki w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Wlać do patelni o wymiarach 13x9 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 32 do 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić na patelni.
Beat twarożek, masło, mleko i wanilia w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać cukier, ubijając po każdym dodaniu, aż do dobrze wymieszanego.
Rozłóż na schłodzonym cieście.