Pumpkin Spice Cake II
Pumpkin Spice Cake II to bezmleczne przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, puree z dyni, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany, Podwójne Ciasto Czekoladowe Z Dyni Z Dyni Spice Buttercream, oraz Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszać ciasto mix, cukier, soda oczyszczona, cynamon i imbir. Zrób dobrze w środku i wlej puree z dyni, olej i jajka. Beat na niskiej prędkości aż do mieszania. Zeskrobać miskę i pokonać 4 minuty na średniej prędkości. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 50 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.