Pumpkin Spice Cake
Pumpkin Spice Cake to bezmleczne przepis z 50 porcjami. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jajka, ciasto mix, dynia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany, Podwójne Ciasto Czekoladowe Z Dyni Z Dyni Spice Buttercream, oraz Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Pierwsze 7 składników ubić mikserem do wymieszania.
Wlać do patelni o wymiarach 13x9 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 32 do 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Posmarować lukrem z serem PHILADELPHIA; posypać orzechami. Przechowywać w lodówce.