Pumpkin Snickerdoodles
Ten przepis służy 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać puree z dyni, masło, śmietana Tatar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Kirbie Cravings ma 358 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pumpkin Snickerdoodles, Pumpkin Snickerdoodles, oraz Pumpkin Snickerdoodles.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Blachę do pieczenia wyłożyć papierem pergaminowym lub matami silpat.
Masło śmietankowe, skracanie, 3/4 szklanki cukru, jajko i wanilię.
Wymieszać z dynią. Wymieszać z mąką, śmietaną z Tataru, sodą i solą. Kształt ciasta za pomocą zaokrąglonych kulek o średnicy około 1 cala.
W małej kokardce wymieszać 3 łyżki cukru i cynamonu.
Zwijamy kulki ciasta w mieszaninie, aby pokryć.
Umieść 2 cale od siebie na nieczystych blach do pieczenia. Naciśnij dłonią na każdej kuli delikatnie spłaszczyć trochę.
Piec 8 do 10 minut, lub aż ciasteczka są ustawione, ale nie zbyt trudne.