Pumpkin Cream Cheese Oreo Chunk Brownies
Pumpkin Cream Cheese Oreo Chunk Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Przepis ten zachwycił 2895 osób. Udaj się do sklepu i odebrać puree z dyni, złoty medal mąki, mielony cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Oreo Chunk Brownies, Brownies Z Serem Śmietankowym Oreo, oraz Oreo Cream Cheese Swirl Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i linia 8×8 cala naczynia do pieczenia z folią, która została spryskana sprayem do gotowania.
Umieść masło w dużej misce i mikrofalówce, aż stopi się i gorąca, o 45 sekund lub tak.
Wlać czekoladowe chipsy i mieszać, aż w większości się stopią. W porządku, jeśli nie jest idealnie gładka.
Wymieszać kilka razy, następnie dodać żółtka i olej.
Wymieszać, aż dobrze się połączą, a następnie dodać kawałki czekolady.
Przenieść ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia, rozprowadzając równomiernie.
Do dużej miski wrzucić serek śmietankowy, brązowy cukier i cynamon. Ubić do uzyskania kremowej i gładkiej konsystencji.
Umieścić dollops na ciasto brownie następnie wziąć nóż i zawirować mieszaninę dyni przez brownies. Wierzch i delikatnie naciśnij rozbite kawałki ciastek Oreo na warstwę dyni.
Piec przez 40-50 minut, aż gotowane przez.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed cięciem na kwadraty.