Pumpkin Chess Pie
Pumpkin Chess Pie może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 604 kalorie. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz SOS pralinowy, mielony imbir, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Angus Barn Chocolate Chess Pie, Pumpkin Chess Pie, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni.
Instrukcje
Umieść piecrust w 9 " pieplate; złóż krawędzie pod i zagniataj. Dynię i następne 9 składników przełożyć do pojemnika elektrycznego blendera lub robota kuchennego, aż będzie gładka, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Wlać mieszaninę dyni do przygotowanego kawałka.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Podawać z sosem Pralinowym.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.