Pumpkin Cake Pops

Pumpkin Cake Pops
Pumpkin Cake Pops może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 72 i kosztuje 44 centów za porcję. 181 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mleko beztłuszczowe, skracanie warzyw, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pumpkin Cake Pops, Pumpkin Cake Pops, oraz Sernik dyniowy (AKA Kulki tortowe, trufle) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. na ciasto: lekko płaszcz 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia z nonstick sprayu i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i przyprawę pumpkin pie ubić razem w dużej misce i odstawić. W średniej misce ubijamy jajka i cukry. Wymieszać z mlekiem i wanilią, a następnie dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Ubić puree z dyni i wylać płynną mieszaninę na suchą mieszaninę. Użyj drewnianej łyżki, aby wymieszać ciasto, a następnie przełącz na trzepaczkę i daj ciasto dobre 3 lub 4 uderzenia, zanim wlej je do przygotowanego naczynia do pieczenia. Użyj gumowej szpatułki, aby wygładzić ciasto i umieść je w piekarniku, aż ciasto będzie złote i wróci do lekkiego ciśnienia, 25 do 28 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić do całkowitego ostygnięcia. Tymczasem umieścić pekan na blasze do pieczenia obręczy i tosty je aż pachnące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść orzechy do dużej płyty do ostygnięcia, a następnie przenieść do deski do krojenia i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Umieść orzechy w średniej misce i odstaw na bok. Ciasto podzielić na ćwiartki i pokruszyć w dużej misce. Gdy ciasto zostanie pokruszone, przeciągnij 2 widelce przez ciasto w przeciwnych kierunkach, aby zmiażdżyć je w bardzo drobny okruchy (możesz również użyć robota kuchennego, aby pulsować ciasto na drobną okruchy). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Na lukier: linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem lub papieru woskowanego i odstawić. Używając miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubij Serek i masło na średniej prędkości, aż będą przewiewne, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodać cukier cukierniczy i ubić do połączenia. Zwiększ prędkość do średniej i beat aż puszysty, o 5 minut. Wymieszać lukier z serem śmietankowym w okruchy ciasta i, gdy mieszanina wygląda jak mokre okruchy krakersów graham, zwinąć go w kulki wielkości ping ponga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Cukier PuderCukier Puder
Krakersy GrahamKrakersy Graham
RolkaRolka
9
Umieścić kulki ciasta na przygotowanej blasze do pieczenia i zamrozić na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Umieść czekoladę w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal i stopić przy 50-procentowej mocy, mieszając co 30 sekund, aż czekolada zostanie całkowicie stopiona, 2 do 2 1/2 minuty (lub stopić czekoladę nad podwójnym kotłem, często mieszając, aż czekolada się stopi).
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
MikrofalówkaMikrofalówka
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
11
Wyjmij kulki ciasta z zamrażarki i włóż patyczek lizaka lub mały szaszłyk o długości przystawki do góry każdej z nich (włóż go wystarczająco daleko, aby był więcej niż w połowie, ale nie przebił drugiej strony kulki). Zanurz każdą kulkę w białej czekoladzie, używając łyżki, aby pomóc pokryć spód. Stuknij patyk w bok miski kilka razy i obracaj patykiem, aby zachęcić nadmiar czekolady do kapania z powrotem do miski. Zanurz górną część kulki w orzechach, a następnie umieść ciasto pop z powrotem na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia, od strony orzechów w dół (więc punkty kij prosto w górę). Powtórz z pozostałymi kulkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CzekoladaCzekolada
OrzechyOrzechy
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzaszłykiSzaszłyki
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
12
Odstawić ciasto w temperaturze pokojowej na 10 minut przed podaniem.
13
Podawać tego dnia lub przechowywać w lodówce do 3 dni, a następnie służyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn