Pumpkin Ale Layer Cake
Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Ten przepis służy 12. Mieszanka jaj, dyni, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto dyniowo-czekoladowe, Ciasto Dyniowo-Czekoladowe, oraz Pumpkin Pecan Layer Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar DNA tylko z trzech 8-calowych okrągłych patelni do ciast ze skracaniem. Dolna linia każdej patelni z gotowaniem pergaminem. Papier do pergaminu smarujemy skracając.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać około 1 2/3 szklanki ciasta do każdej patelni.
Piec 19 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut przed wyjęciem z patelni.
Usuń pergamin z dna ciast. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Spadek temperatury piekarnika do 149°. linia 15x10x1-calowy patelni z gotowania pergaminu. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki orzechów pekan aż dobrze wymieszane.
Piec 10 minut; wymieszać.
Piec 10 minut dłużej, mieszając po 5 minutach, aż do tostów. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem, w dużej misce, ubić serek, masło i 1/8 łyżeczki soli z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż kremowy. Beat w 3 łyżki piwa. Stopniowo ubijać w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, na małej prędkości, aż będzie gładka.*
Umieść 1 warstwę ciasta, od góry do dołu, na talerzu do serwowania. Mróz wierzchu warstwy z 3/4 szklanki lukier. Top z kolejną warstwą ciasta, top side up; mróz z 3/4 szklanki lukier. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta i lukrem. Top z orzechami pekan.