Pumpernikel Nadziewany Wołowiną
Pumpernikel nadziewany wołowiną wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $12.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 272g tłuszczu, oraz w sumie 2911 kalorii. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać peklowaną wołowinę, ogórki kiszone koperek, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest spektakularne. Spróbuj Pieczona kanapka z Pumperniklem wołowym z pieczoną czerwoną papryką, rukolą i kozim serem, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij otwór w górnej części bochenka pumpernikla (tworząc około 6-calową pokrywkę); wydrąż, utrzymując chleb w kawałkach. Przechowuj dodatkowy chleb w zamykanej torbie, aż będzie gotowy do podania.
Kroimy wołowinę do miski i dodajemy cebulę, ogórki kiszone, serek, śmietanę, majonez i sok z ogórków kiszonych. Doprawić czosnkiem w proszku. Rozgnieść razem do równomiernego wymieszania.
W razie potrzeby dodać dodatkowy sok z ogórków lub majonez, aby uzyskać konsystencję do smarowania.
Łyżka mieszanki peklowanej wołowiny do wydrążonego bochenka pumpernikla.
Umieścić pokrywkę z powrotem na górze, i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.