Pullum Frontonianum (Apicus Chicken)
Pullum Frontonianum (Apicus Chicken) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 31g białka, oraz 32G tłuszczu. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kurczaka, mielony pieprz, por i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka, oraz Kurczak Popeye Tso (Kurczak generała Tso wykonany z samorodków kurczaka Popeye ' a).
Instrukcje
Wymieszać 1/2 szklanki oliwy z oliwek, wino zmieszane z solą, posiekany por, koperek, płatki róży, kolendrę i czarny pieprz.
Na dużej patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek. Cały kurczak smażyć na średnim ogniu.
Dodać około połowy mieszanki przypraw i nadal smażyć, aż kurczak po prostu zacznie zmieniać kolor.
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia na tyle duże, aby utrzymać go wraz z mieszanką przyprawową-zarówno to, co było na patelni, jak i to, czego nie używałeś. Pocierać ptaka mieszaniną przez minutę.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 1 godzinę, od czasu do czasu fastrygując mieszanką przyprawową. Kurczak będzie wyglądał prawie spalony po zakończeniu. Zwilż talerz syropem figowym, połóż na nim kurczaka. Doprawić solą i pieprzem.