Pulchne Hubby Klopsiki

Pulchne Hubby Klopsiki
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sól i pieprz, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chubby Hubby Trufle, Pulchne Hubby Naleśniki, oraz No-Bake Chubby Hubby Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzej średniej wielkości garnek do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Podsmażyć cebulę, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Dodać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Jeszcze minuta.
6
Dodaj resztę składników i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić do ostygnięcia. W dużej patelni, podsmażyć cebulę, marchew i seler do miękkości w oleju roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RoślinnyOlej Roślinny
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć z patelni odstawić do ostygnięcia w dużej misce. W osobnej średniej wielkości misce wymieszaj owies (lub bułkę tartą), maślankę, jajka, chrzan, sos Worcestershire oraz sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MaślankaMaślanka
JajkoJajko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
8
Dodaj filiżankę sosu barbecue i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
9
Do miski z ostudzoną cebulą, marchewką i selerem dodajemy mielone mięso i delikatnie mieszamy dłońmi. Następnie dodać mieszankę maślanki / owsa / sosu barbecue. Dobrze wymieszaj za pomocą rąk, aż do pełnego włączenia. Delikatnie uformuj Owalny Bochenek w płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Mielona WołowinaMielona Wołowina
MaślankaMaślanka
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Rozprowadzić wierzch z dodatkowym sosem oszczędzając trochę do podania na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
11
Piec około 1 godziny lub do czasu, aż termometr do mięsa wskaże 160 stopni. Pomocne wskazówki: klopsiki można również pieczyć na podłużnej patelni z klopsikami nonstick. Potrzebujesz odsączyć trochę tłuszczu mięsnego podczas gotowania? Użyj baster indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
BasterBaster
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn