Puffy Omlet

Puffy Omlet
Puszysty omlet może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 176 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, jajka, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Puffy Omlet, Puffy Omlet Kukurydziany, oraz Omlet Z Puffy Apple.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce ubij białka, wodę i sól mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będą sztywne, ale nie wyschną. W małej misce, beat żółtka i pieprz na dużej prędkości o 3 protokół lub do bardzo grube i cytryny kolorowe. Żółtka złożyć na białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
PieprzPieprz
CytrynaCytryna
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W 10-calowej patelni żaroodpornej roztopić masło na średnim ogniu. Jak masło topi, przechyl patelnię do pokrycia dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać mieszaninę jaj do patelni. Delikatnie wyrównaj powierzchnię; zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować około 5 minut lub aż puffy i spód jest jasnobrązowy. Ostrożnie podnieś omlet na krawędzi, aby zobaczyć kolor.)
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec odkryte 12 do 15 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
6
Tilt patelnia i wsunąć turner naleśnik lub metalowa szpatułka pod omlet, aby poluzować. Złożyć omlet na pół, uważając, aby go nie złamać. Wsunąć na ciepły talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
7
Podawać z salsą lub sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
PomidorPomidor
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn