Puerco Con Chile Verde

Puerco Con Chile Verde
Puerco Con Chile Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 44g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 34% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 75 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz serrano, kolendrę, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Puerco Con Chile Verde, Dusik Wieprzowy Tomatillo Z Marynowanym Chilis (Puerco En Salsa Verde, oraz Kolacja: Kotlet schabowy z kretem Verde (Pipian de Chuletas de Puerco).

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Na dużej patelni dodać Tyłek wieprzowy, sól, czarny pieprz, pieprz cytrynowy, oregano i czosnek i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Boston ButtBoston Butt
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj Salsa Verde, kolendrę, kminek, zielone chiles i cebulę i gotuj przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Przełóż do powolnej kuchenki, przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 30 minut, a następnie zmniejsz do niskiego i gotuj przez 3 godziny do 3 godzin 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1
W rondlu zagotować tomatillos, czosnek, jalapenos, pieprz serrano i połowę cebuli w 2 szklankach wody, aż mieszanina unosi się na wierzch rondla, około 30 minut. Odcedź miazgę i zarezerwuj płyn. W robocie kuchennym zmiksuj miąższ z pozostałą cebulą, kolendrą, solą i 3/4 szklanki zarezerwowanego płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Juve y Camps Reserva de la Familia Cava Gran Reserva Brut Nature z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Juve y Camps Reserva de la Familia Cava Gran Reserva Brut Nature
Juve y Camps Reserva de la Familia Cava Gran Reserva Brut Nature
W początkowych dniach produkcji wina, Rodzina Juvé y Camps miała własny Rezerwat tej Cavy, jedynej Brut natury, którą stworzyli. Później został wydany na rynek pod tą samą nazwą i z tą samą staranną kreacją. Ta cava jest produkowana z wolnego soku Macabeo, Xarel.winogrona lo i Parellada zbierane na posiadłościach w Espiells, Can Massana i La Cuscona. Jest to najbardziej znana z cavas Juve i wciąż ich jedyna Brut natura. Nos jest głęboki, intensywny i pociągający, początkowo przywołując nuty dojrzałych białych owoców. Stopniowo jego złożoność rośnie i pojawiają się aromaty typowe dla długiego starzenia, cudownie przypomina chleb tostowy z nutami cytrusów w tle. Reserva de la Familia, ze swoją świeżością i dojrzałością, idealnie pasuje do podniebienia. Para z pasztetem, owocami morza, ryżem i wszelkiego rodzaju rybami, białym mięsem i wędzoną żywnością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn