Karmelowo-Orzechowo-dyniowe puddingi chlebowe to Wegetariańskie przepis z 11 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pekan, mocno brązowy cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Puddingi Z Chleba Karmelowo-Orzechowo-Dyniowego, Gruszkowo-karmelowe puddingi chlebowe, oraz Karmelowo-Bananowy Chleb Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij razem jajka i następne 8 składników w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać kawałki chleba, mieszając, aby dokładnie pokryć. Przykryć folią i schłodzić od 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Łyżka mieszanki chleba na 11 (6-oz.) lekko nasmarowane ramekiny. (Ramekiny będą całkowicie pełne, a mieszanina będzie kopiec lekko.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Umieść na patelni z galaretką wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
6
Piec w temperaturze 350 przez 50 minut, ekranując folią po 30 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
1
Orzeszki pekan ciepła na średniej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 3 do 5 minut lub aż lekko tosty i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Gotować brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 3 do 4 minut lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Syrop Kukurydziany
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Orzeszki Pekan
4
Wyjąć budynie z piekarnika; skropić sosem karmelowo-orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Chleb
Orzeszki Pekan
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Piec 5 minut lub aż sos jest dokładnie podgrzany i zaczyna bańki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
TRY THIS TWIST
7
One-Dish Karmel-Pecan-Pumpkin Bread budyń: przygotować przepis zgodnie z zaleceniami w krok łyżka schłodzonej mieszanki chleba do lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia. Pokrywa z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Dynia
Chleb
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
8
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 35 minut. Odkryć i piec 15 minut. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z instrukcjami w krokach 4 przez