Pudding Z Masłem Orzechowym

Pudding z masłem orzechowym może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka krakersów graham, bitą polewą, błyskawiczny pudding waniliowy mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan), oraz Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia druga 13-in. x 9-po. patelnie z folią; odstawić. W dużej misce, połączyć 3/4 szklanki masła orzechowego i 1-1 / 2 szklanki mleka, aż będzie gładka. Powoli ubić w budyniu czekoladowym wymieszać aż do wymieszania; złożyć w 1 szklance ubitej polewy.
Wlać do jednej przygotowanej patelni; zamrozić do twardości. Powtórz z budyniem waniliowym i pozostałym masłem orzechowym, mlekiem i bitą polewą.
Wlać do drugiej patelni; zamrozić do twardości.
Złamać lub pokroić krakersy graham na kwadraty.
Pokrój mieszankę mrożonego budyniu na 32 kwadraty, około 2-1 / 2 w. x 2-1 / 4 po.; umieść każdy kwadrat między dwoma krakersami. Owiń w folię. Zamrozić na noc.