Pudding Yorkshire

Pudding Yorkshire
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj puddingu Yorkshire. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten przepis z szafy gotowanie ma 2637 fanów. Jeśli masz drippings pieczeń wołowa, mąka, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pudding Yorkshire, Pudding Yorkshire, oraz Pudding Yorkshire dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cztery, mleko, jajka, sól i 2 łyżki kapieli w dużej misce, aż będzie gładka.Pozostałe krople podzielić między 12 otworów na muffinki w patelni do muffinek i wstawić do rozgrzanego piekarnika 232° na 5 minut.Ostrożnie wyciągnij patelnię z piekarnika i łyżką ciasto do każdego otworu muffin wypełniając je mniej więcej w połowie drogi.Powrót patelni do piekarnika i piec przez 20 protokół, zmniejszyć ogień do350 i piec aż złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Na ImprezyNa Imprezy
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Wyjąć z piekarnika i cieszyć się jeszcze ciepłe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn