Pudding Ryżowy Kokosowo-Mango
Pudding ryżowy kokosowo-Mango może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 762 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 61 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kokosowy Pudding ryżowy z Mango, Kokosowy Pudding Ryżowy Z Mango, oraz Pudding ryżowy z mango i kokosem.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać ryż i 1/2 łyżeczki soli i dusić na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki i kremowy, 15 do 20 minut.
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Wymieszać 1 1/2 szklanki cukru i mleka kokosowego. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż ryż zgęstnieje, o 15 protokół.
Przełożyć pudding ryżowy do dużego naczynia do pieczenia i całkowicie ostudzić, około 30 minut.
Po schłodzeniu puddingu ryżowego, ubij śmietanę, pozostałe 2 łyżki cukru i wanilię, aż utworzą się miękkie szczyty, 2 do 3 minut. Złóż bitą śmietanę i mango do puddingu ryżowego.