Pudding Ryżowy Cynamonowy Migdałowy
Pudding ryżowy cynamon migdałowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mleko migdałowe, kalifornijskie migdały, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 10-Minutowy Budyń Cynamonowo-Migdałowy Mocha, Cynamonowy Pudding Ryżowy Mix, oraz Pudding Ryżowy Cynamonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz ryż, mleko migdałowe i cynamon. Włączyć ciepło do medium i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj delikatnie przez 4 do 5 minut, aż mleko będzie grubsze, a ryż nieco kremowy. Podawać, umieścić w misce, top z migdałami i skropić miodem.
Kuchenka Mikrofalowa Kierunki -
Połącz ryż, mleko i cynamon w misce do serwowania w kuchence mikrofalowej. Gotować na pełnej mocy przez 1 minutę, następnie mieszać i gotować jeszcze 1-2 minuty, aż mleko będzie grubsze, a ryż nieco kremowy. Wierzch z migdałami i skropić miodem.