Pudding Nugget III
Nugget Pudding III może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1156 kalorii, 33g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pszenicy i jęczmienia samorodki zbóż, vanillan ekstrakt, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pudding Xocai Nugget, Muffinki Fig Nugget, oraz Nugget Parmigiana Sub.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Łącz płatki, sól, cukier i mleko w górnej części podwójnego kotła, nad, a nie w, gotującej się wodzie. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, następnie zdjąć z ognia i wymieszać z jajkami i wanilią.
Wlać do 1 ćwiartki naczynia do pieczenia.
Wyłożyć patelnię z wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Umieść naczynie do pieczenia na ręczniku, wewnątrz patelni i umieść patelnię na stojaku piekarnika. Napełnij patelnię wrzącą wodą, aby dotrzeć do połowy boków naczynia do pieczenia.
Piec 30 minut, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.