Pudding brzoskwiniowy

Pudding brzoskwiniowy
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezglutenowych, budyń brzoskwiniowy może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 16 g białka, 4 g tłuszczu i łącznie 206 kalorii. Za 1,53 USD za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Mieszanka żelatyny morelowej, mieszanki budyniowej waniliowej, brzoskwiń i bitej polewy oraz garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 17% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także brzoskwiniowy budyń chia, maślankowy budyń brzoskwiniowy i pudding brzoskwiniowy.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść żelatynę w proszku w gorącym mleku; odłożyć na bok. W międzyczasie w dużej misce ubijaj zimne mleko i suchą mieszankę budyniową na małych obrotach przez 2 minuty. ubić w mieszaninie żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki żelatyny Brzoskwiniowej Lub Morelowej1/4 Szklanki żelatyny Brzoskwiniowej Lub Morelowej
żelatyna Brzoskwiniowa Lub Moreloważelatyna Brzoskwiniowa Lub Morelowa
Brzoskwinie I Bita PolewaBrzoskwinie I Bita Polewa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojone świeże Brzoskwinie I Bita Polewa OpcjonalniePokrojone świeże Brzoskwinie I Bita Polewa Opcjonalnie
2
Odstaw na 5 minut. Rozłóż łyżką do poszczególnych potraw.
3
W razie potrzeby udekoruj brzoskwiniami i bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone świeże Brzoskwinie I Bita Polewa OpcjonalniePokrojone świeże Brzoskwinie I Bita Polewa Opcjonalnie
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na budyń. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn