Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz gotować i służyć mix budyń waniliowy, kanapki czekoladowo-marshmallow, bitą polewą, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Moon Pie Bananowy Pudding, Brew Moon Budyń Czekoladowy, oraz Babeczki Bananowe Moon Pie.
Instrukcje
1
Budyń wymieszać i 4 szklanki mleka ugotować w rondlu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć patelnię z ognia; odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Ubij śmietanę, odstawić aż budyń zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Połowę budyniu wlać do 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Warstwę około 40 czekoladowo-marshmallow sandwich klinów równomiernie na budyniu. Wierzch równomiernie z plasterkami banana i pozostałą połową budyniu. Top z bitą polewą. Ułóż pozostałe kliny kanapkowe wokół zewnętrznej krawędzi naczynia. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Pianki
Czekolada
Banan
6
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy ciastek księżycowych do kanapek czekoladowo-piankowych.