Ptysie Ze Słodkich Ziemniaków

Ptysie Ze Słodkich Ziemniaków
Need a dairy free side dish? Słodki ptysie ziemniaczane może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 85 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz płatki kukurydziane, pianki, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodkie ziemniaki i groch ptysiowy, Ptysie Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Ptysie Z Jajek Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ukłuć słodkie ziemniaki kilka razy widelcem, umieścić na patelni do pieczenia i piec w 350 przez 45 do 60 minut lub do miękkości. Ostudzić, obrać i umieścić w dużej misce. Ziemniaki rozgnieść na gładki puree. Wymieszać żółtka i kolejne 3 składniki. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do dobrze schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mieszaninę słodkich ziemniaków podzielić na 24 porcje. Uformuj każdy w kulkę z 1 Mini marshmallow w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
3
Rzuć każdą kulkę w okruchy płatka kukurydzianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Na lekko natłuszczonej patelni do pieczenia umieścić ptysie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec w 450 przez 8 protokół lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać natychmiast.
7
Uwaga: Chrupki mogą być przygotowane z wyprzedzeniem i zamrożone.
8
Na wyłożonej papierem woskowym patelni, zamrozić na noc, a następnie przechowywać w zamykanej plastikowej torbie. Aby przygotować, umieść zamrożone chrupki w lekko nasmarowanej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania i piecz w 450 przez 12 minut lub do lekko zarumienionego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia18
Magazyn