Ptysie Z Parmezanem
Ptysie z parmezanem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 32 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka parmigiano-reggiano, białka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Parmezan z Marinarą, Ptysie Ziemniaczane Z Parmezanem, oraz Ptysie Z Bazylii Parmezan.
Instrukcje
Rozgrzać 2 cale oleju w głębokim 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż zarejestruje 182° na termometrze.
Podczas gdy olej nagrzewa się, wymieszać ser, mąkę, pieprz i sól w misce, aż dobrze się połączą. Ubij białka w innej misce za pomocą miksera elektrycznego, aż po prostu trzymają sztywne szczyty. Złóż 1/2 szklanki mieszanki sera, aby rozjaśnić, a następnie złóż pozostałą mieszaninę sera delikatnie, ale dokładnie.
Wrzucić około 8 łyżeczek ciasta, 1 łyżeczkę na raz, na olej i smażyć, obracając od czasu do czasu, aż kulki ciasta będą dmuchane, chrupiące i złote, około 2 minut.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby na krótko odcedzić. Wykonaj 3 kolejne partie w ten sam sposób, przywracając olej do 360°f między partiami.