Ptysie Z Kremem Waniliowym
Vanilla Cream Puffs trwa około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Za 68 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Wystarczy mieszanka mąki, soli, syropu kukurydzianego i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 16%, to danie nie jest tak wspaniałe. Ptysie śmietankowe z lodami waniliowymi i sosem czekoladowym, Ptysie Z Kremem Waniliowym, oraz Mini ptysie z kremem waniliowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę, masło i sól.
Dodaj mąkę od razu i mieszaj, aż utworzy się gładka kulka.
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Upuść o 1/4 szklanki 3 cale. od siebie na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 30-35 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij na ruszt. Natychmiast podziel zaciągnięcia; Usuń wierzchołki i odłóż na bok. Wyrzuć miękkie ciasto do środka. Fajne zaciągnięcia.
W misce ubij mleko, mieszankę budyniową i wyciągnij na niskich obrotach przez 2 minuty.
Odstaw na 5 minut. Dodać bitą śmietanę. Wypełnij ptysie; wymień blaty.
W ciężkim rondlu połącz składniki glazury. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż czekolada się rozpuści, a mieszanina będzie gładka.
Skrop kremowe ptysie. Schłodź przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Przechowuj resztki w lodówce.