Przepis jajko i ser ptysie mogą być wykonane w około 14 godzin i 20 minut. Za 77 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 24. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 12g białka, oraz 20g tłuszczu. Jest dostarczany przez Allrecipes. 861 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby to ponownie. Jeśli masz pod ręką mąkę, proszek do pieczenia, twarożek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Mushroom Quinoan Egg & Cheese Puffs, Ptysie Jajeczne, oraz Ptysie Jajeczne.
Instrukcje
1
Umieść boczek na dużej, głębokiej patelni. Gotuj na średnim ogniu, aż równomiernie się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Odcedź, pokrusz i odstaw na bok.
3
W dużej misce wymieszaj jajka, twarożek, ser Monterey Jack, paprykę chile i boczek. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Twarożek
Papryka Chili
Boczek
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Następnego ranka Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Wyjmij mieszankę serów z lodówki; dodać mąkę, masło, proszek do pieczenia i sól. Przełóż ciasto do 24 lekko natłuszczonych kubków na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Masło
Ser
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, aż ptysie będą lekko złote na wierzchu.
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Masia de la Luz Cava Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.