Pszenne Paluszki Chlebowe Miodowe
Pszenne paluszki chlebowe z miodem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miód, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Paluszki Chlebowe Miodowo-Migdałowe, Pełnoziarniste, surowe naleśniki z kwiatem pomarańczy i ricottą zaadaptowane z pełnoziarnistego miodu Donna Hay i naleśników z ricottą z "Fresh and Light", oraz Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pęknięta Pszenica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni do chleba umieść wszystkie składniki w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz ustawienie ciasta (sprawdź ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodaj 1 do 2 łyżek wody lub mąki.
Po zakończeniu cyklu ciasto obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podziel na 16 porcji; uformuj każdą w kulkę.
Obróć każdy w 8-in. Lina.
Miejsce 2 w. na nasmarowanych blachach do pieczenia.
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, o 30 protokół.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub do złotego koloru.
Usuń do stojaków Z Drutu.