Pstrąg z musztardą i ziołami
Pstrąg z musztardy i ziół jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 38g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 5,15 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, paprykę, kliny cytrynowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Podwójna szynka musztardowo-ziołowa, Musztarda I Zioła Crusted Rack Baranka, oraz Musztarda i zioła Crusted Baranek Rack.
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj, aż się kruszy.
Ułożyć pstrąga, skórkę do dołu, na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Połącz musztardę i estragon; rozłóż na wierzchu ryby.
Posypać rybę bułką tartą i papryką; lekko zalać sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Podawać z cytrynowymi klinami.