Pstrąg z kopru włoskiego z winegretem cytrynowo-imbirowym

Pstrąg z kopru włoskiego z winegretem cytrynowo-imbirowym
Pstrąg z kopru włoskiego z cytrynowo-imbirowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pstrąga bez kości, złote rodzynki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Łosoś zapiekany sezamem z imbirowym winegretem, Tuńczyk Ahi z koprem włoskim z cytrynowym Aïoli na kuskusie, oraz Łosoś i koper włoski z prażonym winegretem cytrynowym.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj koper włoski, ocet, szalotkę, imbir, skórkę cytrynową i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubij w 1/2 szklanki oliwy z oliwek, aż do połączenia, a następnie wymieszaj z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Obie strony pstrąga posmarować olejem, następnie posypać solą i nasionami kopru włoskiego. Ustaw 12-do 14-calową patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
PstrągPstrąg
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wlać około 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek, następnie przetrzeć patelnię papierowym ręcznikiem. Ułóż filety skórą w dół na patelni. Gotować, obracając raz łopatką, aż powierzchnia będzie lekko złota, a ryba będzie nieprzezroczysta w środku najgrubszej części, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przenieść każdy filet na talerz.
6
Ubić vinaigrette do połączenia, a następnie łyżką na filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn