Wędzony pstrąg może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 14g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, brązowy cukier, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 74 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dip Wędzony Z Pstrąga, Pstrąg Wędzony, oraz Dip Wędzony Z Pstrąga.
Instrukcje
1
Aby solanka: połączyć pierwsze 6 składników (cebula-imbir)w maszynce i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wlać do naczynia lub patelni, która jest wystarczająco duża, aby pomieścić rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać pozostałe składniki solanki (sos sojowy - Maczuga) i wymieszać do połączenia. Wymieszać w zimnej wodzie (ok. 2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Kwiat Muszkatołowy
4
Dodać ryby do mieszaniny i wystarczająco dużo wody, aby pokryć ryby. Jeśli używasz dużych ryb łososia w lodówce przez 2-3 dni, jeśli używasz małych ryb w lodówce przez 1 dzień.Namoczyć chipsy hickory przez noc w water.To przygotuj palacza / grill: przygotować grill przez heaping brykiety na jednej stronie grilla (około 30 na duży grill). Zapalać i palić, aż węgle świecą i tworzą szary popiół.Ustaw Patelnie kroplowe naprzeciwko brykietów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć rybę z solanki i wytrzeć do sucha.Ułóż chipsy hickory na brykiecie. Ustaw górny grill na miejscu i węgle z boku nad patelnią ociekową z olejem roślinnym lub sprayem z Pam.Ustaw rybę na patelni i przykryj grilla, pozostawiając 1-2 otwory wentylacyjne, aby umożliwić ucieczkę dymu.Smaż ryby, aż ryby płatki widelcem około 8 minut na Funt. W przypadku dużych pstrągów łososiowych może to potrwać do 2 godzin, ale w przypadku małych ryb około 45-60 minut. Najprawdopodobniej będziesz musiał dodać węgle, jeśli brykiety zaczną się palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Przełożyć rybę na duży talerz i ostudzić. Przykryć i przechowywać w lodówce do 1 godziny przed serving.To zrób dekorację: ostrożnie oddziel sałatę, używając tylko tych, które tworzą filiżankę. Cebulę posiekać i umieścić na sitku wyłożonym ręcznikiem papierowym, aby lekko wyschnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1
Połącz pięć pierwszych składników (Koper-Maczuga) i dobrze wymieszaj. Wymieszać z kwaśną śmietaną i chrzanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Kwiat Muszkatołowy
2
Przełożyć do sosu, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę