Pstrąg Tęczowy Tymianek Cytrynowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga tęczowego z tymiankiem cytrynowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 731 kalorii, 96g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $11.6 za porcję. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, filet z pstrąga tęczowego, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 89%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pstrąg Tęczowy Tymianek Cytrynowy, Patelnia Smażona Cytryna Pieprz Tęczowy Pstrąg, oraz Pstrąg Tęczowy Z Fasolką, Kaparami, Cytryną I Brązowym Masłem.
Instrukcje
Podzielić rybę na 4 równe części, jeśli necessary.In płytkie miski, połączyć mąkę, skórkę cytryny, tymianek, sól i pieprz.Ryby zanurzamy w soku z cytryny; pogłębiamy w mieszaninie mąki, zamieniając się w coat.In nonstick patelnia, rozgrzać olej na średnim ogniu; gotować ryby, obracając raz, przez 6 do 8 minut lub aż płatki łatwo po przetestowaniu z widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.