Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową

Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową
Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 573 kalorie, 60g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.91 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn plus 8 gałązek, pstrąga, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pstrąg rozmarynowy w sosie wiśniowo-pomidorowym, Pstrąg tęczowy z wędzoną salsą pomidorową, oraz Pstrąg z mąki kukurydzianej z ciepłym pomidorem i salsą Estragonową.

Instrukcje

1
Wymieszaj pomidory, szalotkę, ocet i posiekany rozmaryn w misce. Wymieszać w 1 łyżce oleju. Doprawić sosem solą i pieprzem.Otwórz pstrąg jak książkę na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
PstrągPstrąg
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3
Umieścić 2 gałązki rozmarynu na każdej; złożyć, aby zamknąć.Podzielić 3 łyżki oleju między 2 duże Patelnie nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Miejsce na średnim ogniu.
5
Dodaj 2 pstrąga do każdej patelni. Gotować pstrąga do brązowego na zewnątrz i po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przenieś na talerze. Łyżka sosu obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn