Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową

Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową
Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 573 kalorie, 60g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.91 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn plus 8 gałązek, pstrąga, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pstrąg rozmarynowy w sosie wiśniowo-pomidorowym, Pstrąg tęczowy z wędzoną salsą pomidorową, oraz Pstrąg z mąki kukurydzianej z ciepłym pomidorem i salsą Estragonową.

Instrukcje

1
Wymieszaj pomidory, szalotkę, ocet i posiekany rozmaryn w misce. Wymieszać w 1 łyżce oleju. Doprawić sosem solą i pieprzem.Otwórz pstrąg jak książkę na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
PstrągPstrąg
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Posypać grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3
Umieścić 2 gałązki rozmarynu na każdej; złożyć, aby zamknąć.Podzielić 3 łyżki oleju między 2 duże Patelnie nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Miejsce na średnim ogniu.
5
Dodaj 2 pstrąga do każdej patelni. Gotować pstrąga do brązowego na zewnątrz i po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Przenieś na talerze. Łyżka sosu obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn