Pstrąg górski cały wędzony

Pstrąg górski cały wędzony
Cały wędzony pstrąg górski jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 74g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.61 za porcję. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, majonez, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce grillowane w dymie rozmarynowym, Łosoś z grilla z koprem włoskim i estragonem, oraz Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską.

Instrukcje

1
Umieścić pstrąga na talerzu lub w naczyniu do pieczenia. Na Zewnątrz obłożyć majonezem. Wrzuć 2 gałązki tymianku, 2 gałązki oregano, 1 gałązkę rozmarynu i 2 plastry cytryny do jamy ciała każdego pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Dodaj trochę czosnku, jeśli chcesz. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania, do 4 godzin. Olej stojaki grillowe. Rozgrzej grilla za pomocą wszystkich palników ustawionych wysoko i z zamkniętą pokrywą przez 10 do 12 minut. Gdy grill jest już prawie gotowy, włóż wędzone chipsy do foliowej torebki i wybij w niej wiele dziur. Poczekaj, aż pojawi się dobry dym, a następnie dodaj pstrąga. Zamknąć pokrywkę i gotować przez 5 do 6 minut z każdej strony, w zależności od grubości pstrąga. Ponieważ pracujesz z całymi rybami, użyj Zasady 10 minut na cal jako przewodnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
PunchPunch
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Wyjmij pstrąga na talerz i pozostaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
4
Podawać z mżawką najwyższej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
5
Foto: Ben Fink
6
Oceń ten przepis i zobacz opinie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn