Pstrąg górski cały wędzony

Pstrąg górski cały wędzony
Cały wędzony pstrąg górski jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 74g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.61 za porcję. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, majonez, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce grillowane w dymie rozmarynowym, Łosoś z grilla z koprem włoskim i estragonem, oraz Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską.

Instrukcje

1
Umieścić pstrąga na talerzu lub w naczyniu do pieczenia. Na Zewnątrz obłożyć majonezem. Wrzuć 2 gałązki tymianku, 2 gałązki oregano, 1 gałązkę rozmarynu i 2 plastry cytryny do jamy ciała każdego pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Dodaj trochę czosnku, jeśli chcesz. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania, do 4 godzin. Olej stojaki grillowe. Rozgrzej grilla za pomocą wszystkich palników ustawionych wysoko i z zamkniętą pokrywą przez 10 do 12 minut. Gdy grill jest już prawie gotowy, włóż wędzone chipsy do foliowej torebki i wybij w niej wiele dziur. Poczekaj, aż pojawi się dobry dym, a następnie dodaj pstrąga. Zamknąć pokrywkę i gotować przez 5 do 6 minut z każdej strony, w zależności od grubości pstrąga. Ponieważ pracujesz z całymi rybami, użyj Zasady 10 minut na cal jako przewodnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
PunchPunch
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Wyjmij pstrąga na talerz i pozostaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
4
Podawać z mżawką najwyższej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
5
Foto: Ben Fink
6
Oceń ten przepis i zobacz opinie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn