Pstrąg Meuniere może być właśnie tym przepisem peskatariańskim , którego szukałeś. Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 4,6 dolara za porcję. Jedna porcja zawiera 544 kalorie , 41 g białka i 33 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup filety z pstrąga, krakersy, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 82% , co jest doskonałym wynikiem. Podobne przepisy to Sum Meunière , Małże Meuniere i Smażony na patelni Pstrąg Tęczowy .
Instrukcje
1
Obtocz obie strony filetów w pokruszonych krakersach. Na dużej patelni rozpuść 3 łyżki masła na średnio-wysokim ogniu. Smaż filety przez 3-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż ryba będzie się łatwo rozdzielała widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Saltine
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć i trzymać w cieple.
3
Na tej samej patelni smaż i mieszaj migdały w pozostałym maśle, aż lekko się zrumienią. Wymieszaj z sokiem z cytryny.