Przystawki Z Indyka W Stylu Azjatyckim
Przystawki z indyka w stylu azjatyckim to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 27. Mieszanka azjatyckiego sosu sezamowego, pieprz, groszek śnieżny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwe Azjatyckie Przystawki Z Kurczaka, Azjatyckie grillowane przegrzebki zawinięte w boczek, oraz Łatwe Asian Style indyk i sałata wołowa okłady.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Krewetki przeciąć wzdłuż na pół.
Umieść 1 kawałek krewetki na każdym groszku śnieżnym; zawiń kawałek boczku. Zabezpieczyć drewnianymi wykałaczkami.
Umieścić w jednej warstwie w płytkiej patelni spryskanej natryskiem do gotowania.
Piec 10 do 12 min. albo aż krewetki będą różowe. Wyrzuć wykałaczki.
Kuchenka mikrofalowa dressing i pokruszony pieprz w kuchence mikrofalowej Miski na wysoki 10 do 15 sek. lub do ogrzania przez.
Delikatnie posmaruj przystawki.
Podawać z pozostałą mieszanką opatrunkową.