Przystawka z owoców morza w stylu Venezia: Misto di Mare alla Veneziana

Przystawka z owoców morza w stylu Venezia: Misto di Mare alla Veneziana
Przystawka z owoców morza w stylu Venezia: Misto di Mare alla Veneziana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać cytryny kliny, pietruszka, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Przegrzebki Alla Veneziana z parmezanem, Przegrzebki Alla Veneziana z parmezanem, oraz Zuppa Di Mare (Zupa Z Owoców Morza) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś wodę 6 quarts do wrzenia i skonfiguruj kąpiel lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
2
Gotować krewetki przez 1 1/2 protokół i zanurzyć się w łaźni lodowej. Gotuj krewetki przez 1 minutę i zanurz się w łaźni lodowej. Gotować kalmary 1 minutę i zrobić to samo. Gotować homara przez 8 minut, a następnie schłodzić w kąpieli lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
LangustynkiLangustynki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
3
Na dużej patelni saute umieścić małże i małże z 1 szklanką wody i doprowadzić do wrzenia. Pokrywa i para, usuwając każdy skorupiak, gdy się otwiera. Odrzuć te skorupiaki, które się nie otwierają. Zachowując każdy rodzaj skorupiaków osobno, Ubierz każdy indywidualnie z 1 do 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, odrobiną soku z cytryny, szczyptą płatków chile i 1 do 2 łyżkami natki pietruszki oraz solą i pieprzem, do smaku. Zrób to samo z krabem. Ułóż wszystkie owoce morza na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
CrabmeatCrabmeat
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Udekoruj cytrynowymi klinami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn