Przystawka Satay Wieprzowa
Pork Satay przystawka wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 64 kalorie, 9g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka pieprzu, sos sojowy, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pork Satay, Pork Satay, oraz Pork satay dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wieprzowinę na 24 paski (6 x 1/2 cala); umieść w dużej misce.
Połączyć masło orzechowe i dalej 6 składników (masło orzechowe przez czosnek) w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać 1/4 Puchar masło orzechowe mieszaniny wieprzowiny; wrzucić dobrze. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut. Rezerwa pozostałej mieszanki masła orzechowego.
Nawlecz wieprzowinę na 24 (6-calowe) szaszłyki.
Rozgrzej grill lub brojlery.
Umieść szaszłyki na stojaku do grillowania lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; grill lub broil 3 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Podawać z masłem orzechowym reserved.