Przystawka Krabowa Napoleon
Przystawka krabowa Napoleon wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto francuskie, papryka, Serek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka krabowa Napoleons ze świeżym makaronem, Przystawka Krabowa, oraz Przystawka Krab Pizza.
Instrukcje
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Pokrój na 12 rund, używając 2-calowego foremki do ciastek.
Umieść 2 cale od siebie na blasze do pieczenia.
Piec 15 minut lub do złotego.
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu.
Ser śmietankowy wymieszać na gładką masę. Wymieszać z mlekiem, chrzanem, pieprzem i mięsem krabowym.
Podziel ciasta na 2 warstwy, tworząc w sumie 24 warstwy.
Mieszaninę mięsa krabowego rozprowadzić na 12 dolnych warstwach. Wierzch z cebulą, migdałami i wierzchnimi warstwami.
Posypać papryką. Daje 12 Napoleonów.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.