Przystawka Krabowa Napoleon

Przystawka Krabowa Napoleon
Przystawka krabowa Napoleon wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto francuskie, papryka, Serek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka krabowa Napoleons ze świeżym makaronem, Przystawka Krabowa, oraz Przystawka Krab Pizza.

Instrukcje

1
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
3
Pokrój na 12 rund, używając 2-calowego foremki do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
4
Umieść 2 cale od siebie na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec 15 minut lub do złotego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
7
Ser śmietankowy wymieszać na gładką masę. Wymieszać z mlekiem, chrzanem, pieprzem i mięsem krabowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
CrabmeatCrabmeat
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
8
Podziel ciasta na 2 warstwy, tworząc w sumie 24 warstwy.
9
Mieszaninę mięsa krabowego rozprowadzić na 12 dolnych warstwach. Wierzch z cebulą, migdałami i wierzchnimi warstwami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Posypać papryką. Daje 12 Napoleonów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn