Przystawka Do Pizzy Veggie

Przystawka Do Pizzy Veggie
Przystawka Veggie Pizzan może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, cebulę, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Przystawka Veggie Pizzan, Przystawka Veggie Pizzan, oraz Wiosenna Wegetariańska Przystawka Pizzan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. podziel ciasto na cztery prostokąty. Naciśnij na dolnej i górnej stronie 15x10x1-calowej patelni do pieczenia, aby utworzyć skorupę, mocno naciskając szwy i perforacje w cieście razem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 11 do 13 min. lub do złotego brązu; chłodny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wymieszać serek śmietankowy, SOS, koperek i cebulę sól do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sól CebulowaSól Cebulowa
KoperKoper
4
Rozłóż na skórce; top z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
6
Pokrój na 32 kwadraty.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 28 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn